User:Mbrt/language

From ICANNWiki
Jump to: navigation, search

In the below, you can see my language handle.

Babel user information
id-N Pengguna ini adalah penutur ibu bahasa Indonesia.
map-bms-N Panganggo kiye panutur ibu basa Banyumasan.
ms-5 Pengguna ini memiliki kemahiran profesional dalam bahasa Melayu.
jv-4 Panganggo iki duwé kawruh sing nyedhaki panutur ibu saka basa Jawa.
min-3 Pangguno ko mangarati bana bahaso Minang.
Users by language